جمعه 24 اسفند 1403 | Friday 14 March 2025

پربازدیدترین

تا اسم صرفه جویی به میان می آید همه یاد خاموش کردن یک لامپ اضافه، کم کردن شعله بخاری یا زیاد نماندن در حمام و پایین آوردن مدت دوش گرفتن می افتیم. دست کم همان اول بسم الله ذهنمان به صرفه جویی در مصرف موادغذایی نمی رسد.

طبق آمار بیش از یک سوم از غذایی که در جهان تولید می‌گردد به هدر می‌رود که میزان قابل توجهی را شامل می‌شود.

ایران سه برابر میانگین جهانی و دو برابر خاورمیانه اسراف غذایی دارد

یکی از نقاطی که می‌توان اسراف مواد غذایی را در آن به مقدار قابل توجهی کاهش داد، غذاخوری‌ها و رستوران‌هاست هنگام رفتن به رستوران اگر غذایتان را تمام نکرده باشید، آن غذا سر از زباله‌ها در خواهد آورد. اغلب رستوران‌ها به شما ظروف مناسبی برای به همراه بردن غذای باقیمانده‌تان می‌دهند تا بتوانید آن را در فرصت دیگری تمام کنید. پس هر وقت نتواستید غذایتان را تا آخر میل کنید بدون خجالت ، از کارکنان رستوران بخواهید تا مابقی آن را برای شما بسته‌بندی کنند و به خانه ببرید این کار به هیچ وجه زشت و دور از ادب نیست.

پیشگیری از اسراف مواد غذایی امری ضروری است که همه باید در آن مشارکت کنیم.

 

سمانه سعیدی نژاد

1403/09/07

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

سامانه جامع رسانه های کشور

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط گروه زند

Template Design:Dima Group